eldiario.es

Menú

“El Malversat”, el trivial de la corrupció catalana creat per la CUP

El partit llança un joc amb 200 preguntes relacionades amb el frau i la corrupció dos anys després de la confessió de Jordi Pujol i set anys més tard de la de Fèlix Millet

Quin és el volum estimat de frau fiscal català anual? Quin exdirector de quin organisme estava investigat en el cas Macedònia per vincles amb narcotraficants? Són algunes de les preguntes

- PUBLICIDAD -
El trivial de la CUP sobre la corrupció

El trivial de la CUP sobre la corrupció

“Posa a prova els teus coneixements sobre corrupció, impunitat i clavegueram”. Aquest és el lema amb el qual la CUP llança aquest diumenge un trivial sobre la corrupció catalana. “El Malversat: un test que defrauda molt”, és el nom d’aquest joc d’estiu que té més de 200 preguntes classificades en sis àmbits: corrupció, frau fiscal, els amiguets, impunitat, vincles mafioses i control silenci.

Per jugar-hi cal tenir un compte de facebook creat, i es pot accedir a l’aplicació a través del mòbil o de l’ordinador. Des d’aquest diumenge ja s’hi pot jugar. Un cop a la pàgina, només cal prémer el botó on posa “Juga’t la democràcia”, i a partir d’aquí començar a respondre les preguntes.

Per exemple. Quin és el volum estimat de frau fiscal català anual? Quin exdirector de quin organisme estava investigat en el cas Macedònia per vincles amb narcotraficants? Qui va escriure una “confessió andorrana”? O Quin és el patrimoni dels 10 catalans més rics?

El partit llança aquest joc justament el dia en què es compleix el segon aniversari de la confessió de Jordi Pujol sobre els seus comptes a Andorra i el setè aniversari de la confessió de Fèlix Millet pel cas Palau.

El joc s’emmarca dins del projecte ‘Llums i Taquígrafs’ que l’agrupació cupaire està treballant i que al setembre donarà lloc a la publicació d’un Atles sobre la Corrupció als Països catalans. Una col·lecció de quatre llibres on es plasma la cartografia de la corrupció dels darrers quatre anys.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha