Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

TV3 es veurà forçada a compensar la Diada amb una tarda d'entrevistes als no independentistes

La CCMA ofrece un espacio el domingo con los partidos que no van a la Via Lliure

Europa Press

Barcelona —

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha ofert als partits no adherits a la mobilització de la Via Lliure emetre un espai informatiu amb entrevistes als seus representants, que s'emetria aquest diumenge amb la mateixa durada i franja horària que la manifestació, ha informat l'ens públic en un comunicat.

Amb això, la CCMA dóna compliment a la resolució de la Junta Electoral Central (JEC), que va acceptar aquest dijous parcialment el recurs de PP i PSC, que consideraven aquesta convocatòria un acte electoral i van demanar prohibir la seva retransmissió. La CCMA proposa aquest espai que, com la Via Lliure de la Meridiana, serà retransmès en un dia festiu i simultàniament per TV3 i Catalunya Ràdio.

La corporació de mitjans públics ha informat que l'emissió de la manifestació aquest divendres en directe està garantida, es tracta d'un acte d'interès per l'audiència i que ha tingut durant els últims anys un seguiment informatiu especial per part dels mitjans públics, però també privats, d'àmbit nacional i internacional.

“TV3 i Catalunya Ràdio garanteixen avui aquest dret amb una transmissió en la qual es donarà informació veraç i rigorosa”, ha conclòs la CCMA.

Etiquetas
stats