Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mas obre la porta a que el nou Govern no defensi BCN World

Terrenys on ha de construir-se BCN World

elDiario.es Catalunya

El candidat a presidir la Generalitat, Artur Mas, ha obert la porta aquest dimecres a que el nou Govern de la Generalitat no defensi BCN World, el macroprojecte d'oci i casinos del camp de Tarragona que els anteriors executius de Mas havien promogut i gestionat després de l'abandonament del projecte per part de l'empresa Veremonte.

Mas ha llançat aquest avís, que suposaria un gir de 180 graus al suport al projecte que fins ara havien mostrat els executius convergents, en el seu torn de rèplica parlamentària al cap de files de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell.

El candidat a presidir la Generalitat de Junts pel Sí ha dit que el nou Govern no ha de defensar “necessàriament” BCN World, ja que, ha previst Mas, el nou executiu tindrà “sensibilitats diferents”. “Haurem de parlar de tot”, ha afegit el president en funcions.

Veremonte va abandonar el projecte de BCN World al maig passat, i la Generalitat va posar-se al capdavant del projecte per tal de tirar endavant les inversions del complex lúdic, que s'ha redimensionat a la baixa des que es va presentar fa tres anys.

Convergència, amb el suport del PSC, havia atès les exigències dels operadors del joc que volien instal·lar-se as BCN World, i va rebaixar els impostos al joc. A més, va assumir la gestió dels terrenys on s'ha d'instal·lar BCN World quan Veremonte no va dur a terme l'opció de compra a la Caixa que tenia.

Durant la campanya electoral, el cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, va dir que el projecte estava “congelat” i que s'havia de sotmetre a consulta ciutadana. La CUP, el soci necessari d'investidura de Junts pel Sí, s'ha mostrat en contra de BCN World des del seu llançament.

Etiquetas
stats