Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Alqueria Blanca torna per Nadal

Cartell de l'obra de l'Alqueria Blanca

Moisés Pérez

València —

Dora, el Tio Pep, Blanca, Tonet. Els personatges de la popular sèrie l’Alqueria Blanca de la fosa a negre Canal 9 tornen. Però aquesta vegada no serà a través de la televisió, sinó mitjançant el teatre. Es canvien els platós de televisió pels escenaris.

Una mudança d’hàbitat que es va iniciar a Catarroja amb un èxit de públic i que després es va traslladar al Teatre Principal de València. Ara, des d’aquest dimecres fins al pròxim 17 de gener es passejarà pels escenaris del Teatre Talia de València. Allí, es podrà gaudir d’una adaptació de la sèrie, amb un to més còmic encara que el que tènia en la televisió.

“Es tracta d’una comèdia total”, apunta Ferran Gadea, que interpretava un dels personatges més entranyables, Tonet. Amb el títol ‘On collons està Sento?’, s’intenta recrear una funció que transmeta les mateixes emocions que despertava la sèrie cada diumenge. “Té el mateix esperit. Hem estat fidedignes”, assegura.

“L’escenografia és la que es tenia”, conta Lola Moltó, que encarnava el personatge de Dora. “S’han canviat molt poques coses. De fet, es rememora la botiga de Blanca tal com es mostrava en la sèrie”, afirma. En l’espectacle, a més, es cantaran unes quantes de les cançons que s’interpretaven en la sèrie, com la que portava la capçalera de la sèrie. Amb això, l’entranyable mescla de tradició, amistat, tendresa i estima que van portar a assolir audiències elevades està assegurada.

L’obra que acull el Talia està produïda per Olympia Produccions, dirigida per Jaime Pujol i Diego Braguinsky i el seu autor és Paco López Diago. Hi estaran presents personatges com Tonet (Ferran Gadea), el Tio Pep (Berna Llobell), Blanca (Carme Juan), Dora (Lola Moltó) o Empar (Marta Chiner). L’Alqueria Blanca torna per nadal.

Etiquetas
stats