Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Puig es reivindica, “ara hi ha un govern honrat en la Generalitat”

El president Ximo Puig en l’acte de tancament de campanya a Mislata

Miguel Giménez

València —

El PSOE ha escollit Mislata per celebrar el seu tancament de campanya, una localitat governada pel socialista Carlos Fernández Bielsa.Precisament ha estat l’alcalde qui ha protagonitzat el míting final juntament amb la candidata al Congrés Ana Botella i el secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, en un poliesportiu municipal ple amb unes 2.000 persones.

Puig, que ha estat precedit per Botella –la qual ha acabat la seua intervenció amb un “a votar i a guanyar”– ha reivindicat el Govern de la Generalitat, un Consell que, com ha recordat, ha recuperat la sanitat universal, eliminarà el copagament a pensionistes i dependents a partir de l’1 de gener, desplegarà un Pla contra la Pobresa Energètica...

El líder socialista ha fet referència a la mala situació econòmica en què es van trobar la Comunitat Valenciana, “hem fet miracles amb els pocs diners que ens ha deixat el PP, que creia que era el seu corral”, alhora que ha insistit en el fet que “ara hi ha un govern honrat en la Generalitat. De nou la decència està en la Senyera”.

També ha recordat alguns dels exemples de la “ruïna” en què el PP ha sumit la Comunitat Valenciana, com ara Fira València, així com també ha tingut paraules per a Mariano Rajoy, “mai un president ha tractat pitjor els valencians”.

Etiquetas
stats