Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sánchez assumeix els “deures” de millorar el finançament autonòmic

El candidat del PSOE a la presidència del Govern, Pedro Sánchez, durant la seua visita a Alacant

Rubén Peñalba

Alacant —

El secretari general del PSOE i candidat a la presidència del Govern, Pedro Sánchez, ha assumit a Alacant com “un dels deures” que s’ha autoimposat “millorar el finançament autonòmic d’aquesta terra, la Comunitat Valenciana”.

Sánchez ha participat aquest dimecres en un acte de campanya a peu de carrer a la plaça del 25 de Maig, al Mercat Central, juntament amb el president de la Generalitat i secretari del PSPV, Ximo Puig.

Ha estat l’única referència al País Valencià que ha fet el candidat socialista, que ha dedicat tota la seua intervenció a recordar la corrupció del PP nacional i a insistir en el fet que Mariano Rajoy hauria d’haver dimitit després d’enviar el missatge de suport a Luis Bárcenas.

Per la seua banda, Puig ha demanat el vot per a Sánchez perquè “o el diumenge continua Rajoy o Pedro president”.

Ha demanat als votants fer “possible” el canvi per a “tenir un aliat a Espanya que pose aquesta terra on es mereix”. Puig s’ha enorgullit de la seua gestió recordant el programa de llibres de text gratuïts del #XarxaLlibres i ha anunciat que derogarà el copagament farmacèutic.

Finalment, ha fet referència a les 300 persones que van morir en un bombardeig feixista sobre el Mercat Central d’Alacant en la Guerra Civil i que dóna nom a la plaça pel dia en què es va executar, un 25 de maig. “Representem els valors d’aquelles persones que van morir per la llibertat durant tants anys al nostre país. Sempre en el nostre record i sempre el nostre compromís”, ha conclòs.

Etiquetas
stats