La portada de mañana
Acceder
Solo el 5% de contagiados en España tenía la pauta completa
Los últimos días de la nobleza de Franco
Opinión - Demoler la cruz, por Antonio Maestre

Ciutadans descarta l'ampliació pressupostària de Colau i planteja alternatives

Carina Mejías en una foto d'arxiu

EFE

Barcelona —

La presidenta del grup municipal de Ciutadans (C's) a Barcelona, Carina Mejías, ha descartat aquest diumenge l'ampliació pressupostària del govern municipal d'Ada Colau i ha presentat com a alternativa un document amb 15 línies d'actuació per a "reorientar" el model de l'Ajuntament.

La CUP tomba els primers pressupostos d'Ada Colau

La CUP tomba els primers pressupostos d'Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, preveu portar aquest dilluns al ple municipal una ampliació pressupostària de la qual s'ha despenjat la CUP, que s'oposarà, de manera que el projecte només compta amb el suport garantit dels regidors de BComú, PSC i ERC, insuficients perquè surti endavant.

En aquest context, Mejías ha descartat l'actual modificació pressupostària perquè "no es correspon amb les necessitats reals i deixen els comptes municipals sota la tutela de la Generalitat", i ha emplaçat tots els grups a definir i aprovar els projectes "partida per partida".

"Ha arribat el moment d'obrir una nova etapa de diàleg per construir la Barcelona de les oportunitats", ha afegit l'edil de Ciutadans.

En aquest sentit, Ciutadans de Barcelona planteja al govern de Colau un document amb quinze bases programàtiques per "atendre l'emergència social i reorientar el model econòmic assumit per l'Ajuntament en els últims mesos".

Segons informa Ciutadans en un comunicat, el document de 15 punts inclou mesures com un acord per a un Parc d'Habitatges de Lloguer Social; reformular el Pla especial urbanístic d'Allotjaments Turístics (PEUAT); i implementar un Pla Integral de Seguretat i Convivència a l'Espai Públic, entre d'altres.

Etiquetas

Descubre nuestras apps

stats