Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Els empleats de Panrico a Santa Perpètua mantenen el bloqueig de la fàbrica

Els treballadors de Panrico mantenen l'aturada general.

EFE

Barcelona —

Els treballadors de la planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) mantenen aquest dimarts, per segon dia consecutiu, el bloqueig de la fàbrica per reclamar l'abonament íntegre de la paga de setembre, sense que s'hagin repetit els incidents amb la policia d'ahir. Els empleats es troben en vaga des del passat diumenge, després que l'assemblea de treballadors no acceptés la proposta de la direcció d'abonar l'import del salari pendent de setembre en tres fraccions.

A diferència d'aquest dilluns, quan els Mossos d'Esquadra van carregar contra els concentrats que impedien l'accés a la planta provocant contusions en alguns dels treballadors, la situació avui és de calma. “Avui no hi ha ni Mossos d'Esquadra i tampoc es veu cap treballador que vulgui entrar, ni tan sols d'administració”, ha assenyalat el president del comitè d'empresa de la planta, Ginés Salmerón.

Salmerón ha denunciat que l'empresa està fent arribar a l'àrea de Barcelona camions amb material de pastisseria d'altres plantes del grup per distribuir comercialment, intentant així “saltar-se” la vaga dels treballadors de Santa Perpètua. El president del comitè d'empresa ha assegurat que estan recollint les proves i que acudiran amb elles tant a Inspecció de Treball com al jutjat de guàrdia per denunciar un presumpte atemptat contra el dret de vaga.

Els empleats de Santa Perpètua tenen previst mantenir el bloqueig de les instal·lacions, on es mantenen els serveis mínims però no hi ha feina de producció, fins que no tinguin una resposta satisfactòria per part de la direcció a la seva demanda de reclamar el pagament íntegre del mes pendent de setembre.

Etiquetas
stats