Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

La vocal del CGPJ de CiU, Mercè Pigem, sorpresa traient milers d'euros d'Andorra

La vocal del CGPJ proposada per CiU, Mercè Pigem.

elDiario.es Catalunya

  • Els agents duaners van aixecar una acta administrativa a la germana, segons El Periódico

La vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) a proposta de CiU, Mercè Pigem, va ser sorpresa el passat dia 15 per la Guàrdia Civil quan entrava a Espanya des d'Andorra amb 9.500 euros en efectiu, segons ha publicat El Periódico. La seva germana, que viatjava amb ella, portava 10.600 euros.

Les dues van al·legar que els diners els els havia donat la seva mare, que viu a Andorra, per comprar regals de Nadal. No obstant això, el límit de diners amb el qual es pot creuar la frontera sense declarar és de 10.000 euros, de manera que els agents duaners de la Guàrdia Civil van haver d'aixecar una acta administrativa contra la germana de Mercè Pigem i confiscar els diners.

Mercè Pigem és membre del consell nacional de Convergència i de la federació CiU, i ha estat diputada de CiU al Congrés dels Diputats des del 2000 fins a 2012. Aquell any va ser proposada per a ser vocal del CGPJ i va deixar l'acta de diputada.

Etiquetas
stats