eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Els directors de 'Ciutat Morta' deixen Xavier Trias amb un premi a la mà

Abandonen la sala on se'ls lliurava el premi Ciutat de Barcelona perquè asseguren no sentir-se "còmodes deixant que l'ajuntament es renti la cara amb el lliurament d'aquest premi"

Destinaran els 7.000 euros de premi en metàl\·lic a organitzar un certamen on es lliurarà el Premi Ciutat Morta a la investigació de casos d'impunitat

- PUBLICIDAD -

Els directors del documental 'Ciutat Morta' han deixat l'alcalde, Xavier Trias, amb el guardó dels premis Ciutat de Barcelona a les mans. "No ens sentim còmodes deixant que l'Ajuntament es renti la cara amb el lliurament d'aquest premi, un Ajuntament que es persona sistemàticament com a acusació particular contra aquells veïns i veïnes que defensen els drets més fonamentals dels nostres barris", han explicat els directors. Per aquesta raó, Xavier Artigas i Xapo Ortega han arribat fins al lloc on l'alcalde Trias els esperava amb el premi, però n'han passat de llarg.

Els directors han abandonat la sala després de no recollir l'estatueta, però sí que han recollit el premi econòmic, dotat amb 7.000 euros, amb el qual han assegurat que celebraran l'any que ve un certamen alternatiu en el qual es donarà el Premi Ciutat Morta a la investigació de casos d'impunitat.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha