eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Els venedors ambulants planten les seves mantes davant l'Ajuntament de Barcelona

El Sindicat Popular de Venedors Ambulants ha tornat a ocupar el carrer aquest diumenge per reclamar solucions a l'Ajuntament, en aquest cas a la plaça de Sant Jaume

"Cal reconèixer l'altra Barcelona, la de baix, una Barcelona negra, una Barcelona de migrants, d'exclosos i desposseïts, una Barcelona que no és rentable ni especulativa", ha explicat un portaveu del sindicat de manters

- PUBLICIDAD -
El sindicat de manters protesta a la plaça Sant Jaume, davant l'Ajuntament de Barcelona

El sindicat de manters protesta a la plaça Sant Jaume, davant l'Ajuntament de Barcelona @TrasLaManta

El Sindicat Popular de Venedors Ambulants ha tornat a ocupar el carrer aquest diumenge per reclamar solucions a l'Ajuntament, en aquest cas a la plaça de Sant Jaume, davant del consistori. Ja fa 20 dies que la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la Policia Portuària estan desplegats a la zona del port on es concentraven els manters i la majoria no poden vendre, el que dificulta la seva subsistència.

La setmana passada ja van organitzar  un "top manta desobedient" a la Rambla del Raval acompanyats de col·lectius del barri. Aquest dissabte a Sant Jaume han desplegat les seves mantes però sense l'objectiu de vendre, simplement per visibilitzar la seva situació. "Ens estem organitzant i no desapareixem per màgia ni per cansament, i menys amb la pressió policial", ha assegurat un portaveu del sindicat.

Els venedors expliquen que preparen reunions amb veïns, entitats socials i partits polítics per cercar solucions i "parlar de les verdaderes raons d'aquest conflicte, que són la pobresa, la desigualtat, el racisme, el classisme i la por", asseguren.

"Cal reconèixer l'altra Barcelona, la de baix, una Barcelona negra, una Barcelona de migrants, d'exclosos i desposseïts, una Barcelona que no és rentable ni especulativa", ha conclòs el portaveu del sindicat de manters.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha