Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un sindicat de funcionaris denuncia dos regidors de la CUP Barcelona per amenaces i insults

Garganté a la sortida del judici en el qual es van produir les suposades amenaces

elDiario.es Catalunya

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha presentat una denúncia per insults i amenaces a un policia per part de les regidores de la CUP de Barcelona, Maria Rovira i Maria José Lecha a una manifestació, el passat 1 de desembre, davant de la Ciutat de la Justícia de Barcelona al judici al regidor de la CUP de Barcelona, Josep Garganté, que va ser absolt.

Abans del judici, un grup d'activistes i simpatitzants de la CUP es van enfrontar a un altre grup de delegats sindicals de CSIF, que en aquest mateix moment també es manifestaven en suport de la Policia Local i del metge involucrat en el judici. Entre els membres de la CUP es trobaven les regidores María José Lecha i Maria Rovira, que han estat denunciades per proferir insults, desqualificacions, amenaces, i per agredir a l'esmentat agent de policia local.

Les regidores es van dirigir a l'agent de policia que en aquells moments es trobava manifestant-se sota insults i amenaces –segons el CSIF– com “portaveu de merda de la Guàrdia Urbana”, “policia de merda”, “torturador” i “ja t'assabentaràs” , tot això acompanyat de cops de peu a les cames, cops baixos a l'abdomen i costelles.

Etiquetas
stats