Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Empar Marco, Josep Ramon Lluch i Salvador Enguix, candidats a dirigir la nova RTVV

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

elDiariocv

Els corresponsals de TV-3 i La Vanguardia a València, Empar Marco i Salvador Enguix, respectivament, i el director d'antena de la Televisión de Múrcia, Josep Ramon Lluch, són els tres candidats entre els quals es triarà el director general de la nova RTVV. El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, reunit aquest diumenge, els ha seleccionat per a l'última fase del procés, que consistirà en una entrevista amb cadascun d'ells.

Aquest ha sigut el resultat de la valoració dels currículums d'una quinzena de candidats, admesos a les selecció després de descartar-ne uns altres cinc inscrits. La puntuació s'ha obtingut en funció del currículum i el projecte presentat per cada aspirant.

El consell rector, que presideix Enrique Soriano, ha seleccionat tres periodistes valencians que procedeixen de diversos mitjans però que han tingut en un moment o un altre vinculació amb l'antiga Ràdio Televisió Valenciana. Marco va ser lingüista en la primera etapa de Canal 9; Salvador Enguix va estar destinat a Alacant també en els inicis de la cadena i Lluch va ser presentador del programa “Parle vosté, carrer vosté”.

La selecció s'ha realitzat amb una puntuació del 30% per als mèrits i el currículum i un 60% per al projecte. El 10% restant corresponent a l'entrevista, que és la que acabarà de determinar el nom del professional escollit.

stats