Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La marxa educativa arriba a Barcelona

La marxa educativa, que va començar fa vuit dies a Ribes de Freser, ja ha arribat a Barcelona. Els seus integrants han travessat mig Catalunya a peu per donar a conèixer la seva incansable defensa d’una educació pública “sense retallades, en català, inclusiva, democràtica, laica i per al poble”.

La marxa ha arribat a l’estació de Fabra i Puig a quarts de dotze, on els estaven esperant altres manifestants dels barris nord de Barcelona. Després de molts aplaudiments d’agraïment per l’esforç fet durant aquests dies (amb tempesta inclosa al seu pas per Vic), els nous manifestants s’han afegit a la marxa groga que ha entrat a la capital catalana per l’avinguda Meridiana a l’alçada de Sant Andreu del Palomar i ha continuat fins a l’Hospital del Mar per després seguir a través de la Barceloneta fins al Parc de l’Espanya industrial, on s’hi ha celebrat un dinar popular.

Al seu pas per Barcelona, el darrer municipi de la marxa, els manifestants anaven cridant consignes en favor de l’educació pública i de qualitat des de l’escola bressol fins a la universitat. El fet que l’arribada a Barcelona es fes l’últim cap de setmana de les vacances d’estiu ha complicat la participació de molts altres indignats però la realitat és que ha estat una de les poques reivindicacions que ni tan sols ha descansat per fer vacances. I ja es preparen noves mobilitzacions.

Etiquetas
stats