Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El TSJC condemna a un any i quatre mesos a Daniel Fernández i Manuel Bustos

El TSJC condemna a un any i quatre mesos a Daniel Fernández i Manuel Bustos

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha condemnat a un any i 4 mesos de presó l'exdirigent del PSC Daniel Fernández, l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos i el seu germà Francisco, i ha imposat 7 anys d'inhabilitació a l'alcaldessa socialista de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez.

En la sentència, la sala civil i penal de l'alt tribunal català conclou que Fernández i els germans Bustos van cometre un delicte de tràfic d'influències, pel que els imposa també quatre anys i mig d'inhabilitació per a ocupació o càrrec públic electiu, en pressionar Maria Elena Pérez perquè contractés a dit a una exalt càrrec del tripartit, pel que a ella li imputa un delicte de prevaricació.

La decisió, que es pot recórrer davant el Tribunal Suprem, compta amb un vot particular del president de la sala i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Àngel Gimeno, que defensa l'absolució de l'exsecretari d'organització del PSC Daniel Fernández.

Etiquetas
stats