Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Ouais Zitane marca un nou rècord en la 15K Nocturna València Banc Mediolanum

Los corredores preparados para tomar la salida de la prueba

elDiariocv

València —

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum ha escrit una nova edició amb èxit en la seua història, la cinquena des que va nàixer en 2013. Com és habitual, els favorits no han defraudat, per la qual cosa Ouais Zitane ha sigut el primer a creuar la meta als 44:11 del tret d'eixida. D'aquesta manera, l'atleta marroquí pertanyent al GAES Running Team ha batut el rècord del circuit que fins avui ostentava Jaouad Tougane des de 2015 amb un temps dos segons per damunt, és a dir, 44:13.

Per la seua banda, Davinia Albinyana es manté imparable aquesta temporada i s'ha proclamat com a guanyadora en la categoria femenina amb un temps de 55:11. L'atleta del Club d'Atletisme Cárnicas Serrano no ha pogut baixar la plusmarca que Fatima Ayachi va registrar en el primer any de la prova (52:50), però ha completat el circuit dominant la carrera des del primer minut, sense perdre la posició al capdavant de la mateixa de principi a fi.

El podi masculí ho han completat Hassane Ahouchar i Ismael Quiñones Morales, amb temps de 44:29 i 48:08, respectivament. Entre les dones, Irene Espí Boluda ha quedat segona amb 58:38 i la tercera posició ha sigut para Mª Ángeles Ruiz Saiz amb 58:51. Tots han lluitat fins a l'últim metre del recorregut per coronar-se, però la tensió de la carrera ha sigut donada especialment per l'estira-i-arronsa que Zitane i Ahouchar han mantingut, alternant-se la primera posició fins que, finalment, el vencedor ha fet apilament de forces i ha estret el ritme, depassant al seu rival en els últims quilòmetres.

En total, 11.000 corredors –dels quals 8.666 han arribat a meta – han participat en una cinquena edició que ha tornat a implicar a tota la ciutadania. Així, milers de persones han eixit també als carrers de València per a animar en aquesta prova que, any rere any, ha aconseguit consolidar-se en el calendari de les carreres a peu.

Aquesta vegada, tots els presents en l'eixida han viscut un emotiu inici de la carrera pel record d'Ignacio Echevarría, l'espanyol mort en el recent atemptat perpetrat a Londres, a qui se li ha dedicat un minut de silenci.

Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Etiquetas
stats