Estatuto de elDiario.es Vota aquí al primer Comité Rector
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Paula Bonet torna a València amb un homenatge a Bolaño

Majo Siscar

València —

0

'Por el Olvido' és un viatge íntim per l'univers vital de dos artistes Paula Bonet i Aitor Saraiba, que exposen a la galeria valenciana Pepita Lumier una mostra del seu últim llibre, inspirat en la literatura de Roberto Bolaño.

Una mostra de prosa íntima i traços foscos, plena dels referents literaris de l'escriptor de 2666 o de Los detectives salvajes. Un laberint on l'amistat, la mort i l'amor es creuen. És també una història sobre xiquets perduts que busquen el camí a casa, o la direcció contrària, seguint el reguero de molles de pa que els va deixar la literatura.

Les obres que s'exposen són una declaració d'amor de dos àvids lectors a la literatura, un ball d'imatges que emboliquen i atrapen. L'amistat i l'amor per la literatura són els fils que uneixen als dos artistes i que els van portar a posar la seva ànima i les seves mans en aquesta aventura. Les obres són de vegades enigmàtiques, de vegades descriptives, de vegades definides i altres desdibuixades, però sempre carregades de sentit.

Un reflex de com tots som una mica el que llegim, de com determinats autors estan presents en el nostre dia a dia, i són testimonis de moments importants de la nostra vida. L'exposició es pot veure fins al 10 de novembre.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas

Descubre nuestras apps

stats