Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mallorca Platja Tour demana “omplir la platja de mallorquins” com a protesta contra les paraules de Vox

Turistes a Caló des Moro.

Europa Press

0

Una convocatòria a xarxes socials crida a “omplir la platja de mallorquins” com a protesta contra les paraules de Vox, sota el lema 'Ocupem les nostres platges'. La iniciativa la impulsa 'Mallorca Platja Tour', que va iniciar la seva activitat a la xarxa 'X' aquest mateix dimarts convocant els residents dissabte a les 09.00 hores a Cala Galiota (Colònia de Sant Jordi).

En els seus missatges, 'Mallorca Platja Tour' relaciona aquesta convocatòria amb les declaracions de la portaveu parlamentària de Vox, Manuela Cañadas, quan va dir que els residents no poden “pretendre anar a les platges al juliol o a l'agost tranquil·lament, com fa anys”.

“Vox diu que ens resignem i nosaltres omplirem les platges”, respon el moviment, que ja anticipa una mobilització més gran per al diumenge 16 de juny.

La convocatòria arriba després la multitudinària manifestació -10.000 persones segons la Policia Nacional, 25.000 segons els participants- de dissabte passat a Palma per reivindicar l'accés a un “habitatge digne” davant d'un “turisme de masses” que els desplaça.

Etiquetas
stats