Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel amenaza con una guerra en Líbano
Moreno y Rueda piden que el Gobierno busque mayorías para los Presupuestos
Los problemas que no preocupan a los españoles. Opina Rosa María Artal

Detingut un regidor del PSC de Sant Adrià de Besòs en una operació antidroga

Barri de la Mina

elDiario.es Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han realitzat aquest dilluns dues entrades i escorcolls a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i al Consorci del barri de la Mina per la presumpta relació de dos càrrecs públics d'aquestes institucions amb una organització criminal dedicada al tràfic de droga. Segons han avançat els diaris ARA i El País i ha confirmat aquest diari, entre els detinguts hi ha el regidor del PSC a Sant Adrià Juan Carlos Ramos.

En un comunicat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha detallat que els dos càrrecs públics detinguts no estarien vinculats als “delictes de corrupció” sinó a activitats il·lícites relacionades amb la droga juntament amb el cap d'una organització criminal de la zona.

La policia catalana ha desplegat un operatiu de matinada contra la xarxa criminal. Els Mossos han informat que han intervingut “importants” quantitats de diners, armes de foc, 162 quilos de plantes i 15 quilos de cabdells de marihuana, a l'espera del resultat definitiu que obtinguin dels cinc escorcolls que s'han dut a terme.

L'operació d'aquest dilluns és fruit d'una investigació paral·lela a la que ha permès desmantellar una organització criminal dedicada al tràfic de drogues establerta al barri de la Mina de Sant Adrià, al descobrir-se que el líder d'aquesta xarxa criminal hauria realitzat altres activitats suposadament delictives de manera paral·lela al delicte contra la salut pública en què haurien participat els dos càrrecs públics.

El jutjat d'instrucció 4 de Badalona, que dirigeix la investigació, ha conclòs que el cas no implica cap supòsit de corrupció generalitzada que afecti a l'Ajuntament, l'alcalde, a algun partit polític ni a terceres persones diferents a les investigades.

Etiquetas
stats