Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Els Mossos d'Esquadra ataquen la redacció del setmanari Directa

Porta de la redacció del setmanari Directa després de l'atac dels Mossos d'Esquadra / @marcfontribas

elDiario.es Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han atacat la redacció del setmanari Directa, en un local compartit amb la cooperativa La Ciutat Invisible al barri de Sants, al final de la manifestació contra el desallotjament de Can Vies que ha tingut lloc aquest dilluns al vespre.

Després de diverses càrregues i aldarulls, els Mossos s'han endinsat a la plaça Osca i el carrer Riego, on es troba el local i diversos periodistes presents han relatat els fets en directe a través de Twitter.

“Dues furgonetes han vingut pel carrer Riego i quan han arribat davant el local han baixat, han vist que la porta estava oberta i s'han anat apropant, hem apretat el botó de la persiana per baixar-la perquè hem vist que venien cap aquí i l'han aturat per la força i amb la porra han trencat el vidre de l'entrada”, explica per telèfon Jesús Rodríguez, periodista del setmanari.

“Hi havia un noi al costat de la porta i li han anat els vidres a la cara, ha quedat ferit i ara l'està atenent una infermera”, afegeix. Rodríguez assegura que els Mossos “sabien perfectament que era la redacció de La Directa” i que després de trencar el vidre han seguit voltant pel carrer. El diputat de la CUP David Fernàndez, periodista del mitjà, s'ha quedat custodiant la persiana baixada després de la intervenció policial.

Més atacs a la premsa

En acabat de la manifestació, un grup d'encaputxats s'ha desmarcat de la protesta, ha bolcat contenidors i després ha atacat als periodistes que hi treballaven, que han hagut de fugir davant les amenaces. Entre les destrosses, han cremat una Unitat Mòbil de TV3 aparcada al llarg del recorregut.

Etiquetas
stats