eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

La dona d'Oriol Pujol admet que va cobrar 200.000 euros per una assessoria

Anna Vidal va cobrar aquesta suma per assessorar en la deslocalització de la firma Sharp

- PUBLICIDAD -
La mujer de Oriol Pujol admite que cobró 200.000 euros por una asesoría

Anna Vidal, la dona d'Oriol Pujol.

Anna Vidal, esposa del diputat de CDC Oriol Pujol, va ademetre ahir davant el jutge que investiga la trama de les ITV que va cobrar una factura de 200.000 euros de l'empresa d'un dels imputats per una col·laboració professional en el procés de deslocalització de la firma Sharp, segons fonts judicials.

Vidal va declarar com a testimoni davant el jutge del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Enric Anglada, que investiga una trama d'empresaris i càrrecs públics que presumptament va intentar arreglar en benefici propi el mapa d'adjudicacions d'estacions d'ITV a Catalunya, un cas en el qual està imputat per tràfic d'influències del diputat de CDC Oriol Pujol.

Va ser la defensa del propi Oriol Pujol la qual va sol·licitar la testifical de la seva dona, que figura en el sumari del 'cas ITV' en relació amb factures emeses per Alta Partners, empresa administrada per l'amic íntim d'Oriol Pujol i imputat en la trama Sergi Alsina.

Anna Vidal ha reconegut davant el jutge que va cobrar una factura de 200.000 euros -quantitat a la qual ella mateixa es refereix en una de les converses intervingudes que va mantenir amb Sergi Alsina- de l'empresa Alta Partners per una col·laboració professional d'assessorament en l'operació de reconversió industrial del grup Sharp.

De fet, segons un informe de l'Agència Tributària que figura al sumari, Alta Partners va guanyar 6,8 milions d'euros pels seus treballs d'assessorament en les operacions de reconversió industrial de Sony-Ficosa, Sharp-Cirsa i Yamaha-Grup Sesé. El mateix informe de l'Agència Tributària sosté que la dona d'Oriol Pujol comparteix un compte bancari amb Alsina vinculada a la societat Bersenat, que hauria rebut 4,6 milions de Ficosa, Sharp i Yamaha.

L'esposa de Pujol, però, creu que aquesta informació de l'Agència Tributària obeeix a una confusió amb un altre compte bancari que ella comparteix amb Sergi Alsina per gestionar les despeses de les segones residències que les dues famílies tenen a la localitat pirinenca d'Urús.

Anna Vidal ha declarat com a testimoni durant poc més d'una hora davant el jutge, que també interroga directius de les societats OCA i Itelevesa, que gestionen estacions d'ITV, i l'exdiputat de CDC i lletrat d'una d'aquestes societats Heribert Padrol.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha