Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El discurs de Jordi Évole durant el concert pels refugiats enfada a Junts pel Sí

Jordi Évole durant la seva intervenció en el concert pels refugiats

elDiario.es Catalunya

El Palau Sant Jordi va aplaudir aquest dissabte a la nit amb entusiasme el discurs (íntegre aquí) del periodista Jordi Évole. Les prop de 15.000 persones reunides en un concert solidari pels refugiats, nascut de la campanya 'Casa Nostra, Casa Vostra', van rebre amb una sonora ovació les paraules del director de Salvados. Per contra, alguns membres de Junts pel Sí no han acollit amb la mateixa il·lusió les crítiques d'Évole cap a la classe política.

“Jo crec que aquest no és només un problema de competències, és un problema de incompetències”, va dir Évole davant les milers de persones arribades de tot Catalunya per al concert. Les paraules d'Évole ja van crear enrenou entre aquests mateixos polítics dissabte a la nit però les crítiques han seguit aquest diumenge via xarxes socials.

Alguns membres del Govern, com la consellera de Treball, Dolors Bassa, o dirigents d'ERC i del PDECat han reaccionat de forma contundent al discurs, gairebé tots vinculant les crítiques d'Évole al poc marge de competències de l'executiu català. Per la seva banda, altres dirigents, propers a l'espai dels comuns o de la CUP, han aplaudit les paraules del periodista català.

El primer sorprès per l'embolic causat ha estat el mateix Évole, que també s'ha sumat als missatges per xarxes per compartir el seu discurs íntegre i per insistir que “no és només un problema de competències” el què impedeix acollir els refugiats. El discurs de Jordi Évole es va sumar a les moltes actuacions que es van donar en una nit precedida per una concentració de diferents entitats socials que van demanar que la campanya mediàtica pels refugiats es tradueixi en compromisos polítics concrets.

Etiquetas
stats