Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
¿Cómo ha votado cada municipio de Catalunya desde 1980?
La acampada por Gaza culmina su segunda semana: “Seguiremos”
Opinión - Eurovisión y Europa, hundidas de la mano. Por Rosa María Artal

La candidata del PP a Lleida vota dues vegades per “error de la taula”

La candidata del PP a Lleida vota dues vegades per "error de la taula"

EUROPA PRESS

Dolors López ha votat en una de les tres taules envoltada de fotògrafs dels mitjans de comunicació i una vegada que ha dipositat el seu vot una vocal s'ha adonat que ella no estava en aquesta taula; després s'ha dirigit a la segona taula, en la qual sí que tenia dret a votar i ha votat.

“M'han dit que em tocava en una taula i he votat, hem estat allà molta estona fent les fotos, després s'han adonat que no em tocava i he votat en la que em corresponia, ha estat un error de la taula i la taula ho resoldrà”, ha afirmat la candidata en declaracions a Europa Press.

Per la seva banda, el president de la primera taula en la qual ha votat sense que li correspongués ha afirmat, en declaracions a Europa Press, que ja ha comunicat l'error a la junta electoral.

“L'error se solucionarà al final de la jornada, segons m'han explicat, s'ha d'anul·lar un vot”, ha declarat el president, Francisco, que ha evitat facilitar el seu cognom.

Segons ha afirmat el president de la taula, el vot que hauria d'anul·lar no ha de ser necessàriament del PP.

Etiquetas
stats