Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Autores

Maria Bonillo Vidal

Nascuda a València el 1988, és periodista i comunicadora. Llicenciada en Periodisme per la Universitat de València, té un màster en Drets Humans i un altre en Professora de Secundària per la mateixa Universitat. En la redacció del diari Levante-EMV, va descobrir que el periodisme —i sobretot el local—, en contra de tot cinisme, ajuda a canviar la vida de persones amb drames reals. La cobertura de moviments socials, desnonaments, feminisme, desigualtats (entre elles, la que afecta la discapacitat), etc. han marcat la seua trajectòria professional.

En À Punt, va continuar cultivant la militància compromesa amb què entén l’ofici: una visió social que, al 2020, la va dur a presentar el tema silenciat de les esterilitzacions forçades a dones amb discapacitat a la beca d’investigació periodística Josep Torrent, de la Unió de Periodistes Valencians. Va escriure Ventres sota custòdia entre València i Cambridge (Regne Unit), on el seu treball en escoles de xiquetes i xiquets amb necessitats especials li va transformar la mirada per sempre.

Ver sus artículos

Descubre nuestras apps