eldiario.es

Menú

Pixies, Franz Ferdinand i Mando Diao deixen les entrades del Low quasi exhaurides

Els caps de cartell comparteixen escenari del 28 al 30 de juliol a Benidorm amb Lori Meyers, Ojete Calor, Fangoria o The Hives

- PUBLICIDAD -
Miles de personas abarrotan el escenario principal del Low Festival

Milers de persones omplin de gom a gom l'escenari principal del Low Festival

Benidorm es prepara un any més per al Low Festival. En la seua novena edició, el consolidat festival ha escollit de caps de cartell a Pixies, Franz Ferdinand i Mando Diao, tres referents del rock alternatiu internacional.

Al costat d'ells, com a segons grans reclams, el certamen aposta pels grups nacionals com Lori Meyers -que passen per la pràctica totalitat dels grans festivals d'estiu-, Fangoria, Ojete Calor o la Casa Azul. Prop de 100 grups per a tres jornades completes de festival.

La festa de benvinguda, dijous 27, serà a càrrec de Chk Chk Chk, , Miss Caffeina, Rusos Blancos i Miss Deep'in, grups que repetiran les seues actuacions al llarg del certamen. Segons l'organització, la majoria d'abonaments estan exhaurits i queden prop de 500 entrades.

Malgrat no tenir un concurs de bandes com a tal, el certamen vol deixar present la seua aposta per les bandes emergents. Els alacantins Montserrat tindran el seu espai el primer dia del festival i presentaran les seues noves cançons, mentre que els murcians Nunatak actuaran l'última jornada.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha