Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Créixer sense por

Marta Sorlí

En la nostra vida tenim molts moments de canvi i de creixement. Quan passem de l'escola a l'institut, quan ens desplacem per a estudiar a la universitat, quan ens independitzem, quan comencem a formar una família... Madurar és fantàstic, però genera molta incertesa i, per tant, de vegades por. Però la vida no para i enfront de la por posem la valentia de seguir endavant i d’enfrontar-se a tots els reptes que ajudaran a fer el camí de creixement.

Al BLOC, i també a Compromís, ens ha passat això amb una miqueta de rapidesa. Després d'anys i anys de treball incansable des dels pobles i les comarques ens hem fet grans i en poques legislatures hem aconseguit tot allò que somiàvem: que les polítiques al País Valencià es feren amb una perspectiva valenciana i valencianista. I ara ens toca assumir el creixement i estar a l'altura per a aconseguir un futur sòlid per a la majoria per a la qual governem.

Un repte a què ens hem d'enfrontar amb una organització forta, liderada per persones que es mantinguen fermes enfront de l'adversitat, que treballen a primera línia en els moments bons i en els no tan bons. Per persones rodejades d'equips amb capacitat de treball i resolució, que davant la por es planten i continuen donant la cara. Persones amb capacitat de treball i diàleg, amb voluntat d'arribar a consensos i reconéixer errades per a millorar. Persones valentes, que es deixen la pell i es planten per aconseguir portar el valencianisme polític el més lluny possible.

Sense cap dubte Àgueda Micó ha demostrat tindre tots els valors per a poder assolir la tasca que se'ns encomana ara mateix al BLOC, i a Compromís. Una persona ferma, que ha estat defenent l'organització enfront de tot, que ha buscat el bé comú i ha reconegut les errades quan les ha comés.

A tots estos valors personals cal sumar-hi, per a mi, un dels més importants: l'equip. Al llarg de les últimes setmanes Àgueda ha anat presentat l’equip que l'acompanya. Un equip fort, transversal i ben distribuït territorialment. Un equip que farà de xarxa i de suport per a tot un camí de construcció d'un projecte polític que ha de caminar cap a la consolidació. Persones joves i persones amb experiència, però totes elles preparades per a treballar i liderar el BLOC del futur amb energia.

S’acosta el seté congrés del BLOC. Un esdeveniment que de segur serà una mostra de força del valencianisme polític, una oportunitat per resoldre les xicotetes diferències com sabem, amb diàleg i democràcia. Per tot el que he dit Un país per ponstruir és la meua candidatura. Un equip encapçalat per una dona amb capacitat suficient i demostrada de lideratge. Una candidatura que construeix un grup de treball imparable i convertirà el BLOC i Compromís en el projecte polític hegemònic al País Valencià.

Etiquetas
stats