Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Richard Gere, Joan Ribó i Mónica Oltra junts pels ‘sense sostre’

Alejandra Silva, Richard Gere, Joan Ribó, Mónica Oltra i José Manuel Caballol en la presentació del programa Housing First

Laura Martínez

València —

Els anomenen els invisibles. Els que no veiem i no volem veure. Les persones que no tenen res i que la societat ha expulsat. “Quan vaig fer la pel·lícula vaig experimentar què és ser invisible, que altres decidisquen que no existisquen” explicava el protagonista d’Oficial i Caballero juntament amb la seua parella, a l’alcalde de València i a la vicepresidenta del Consell. Richard Gere, Joan Ribó, Alejandra Silva i Mónica Oltra han protagonitzat una fotografia ben curiosa en el moment de signar un conveni amb la fundació Rais, d’ajuda i protecció per a les persones que viuen al carrer.

Invisibles és també el títol de la seua última pel·lícula, una narració de la vida i els problemes de les persones sense llar, de la qual s’ha oferit una projecció solidària al Palau de la Música. La projecció forma part de la promoció de la campanya #PersonasdeCartón de la Fundació Rais, que pretén un programa de suport i reinserció social per a les persones ‘sense sostre’. El projecte consisteix a proporcionar primerament un habitatge social, així com també els mitjans necessaris per a mantenir-lo i, a partir d’aqueix punt, ajudes per a tornar a integrar-se,

La campanya Homeless MeetUP València, que es va dur a terme el mes d’abril passat, va revelar una realitat oculta pel que fa a les persones sense llar que viuen i dormen als carrers de València cada nit: 404 persones. És especialment preocupant, destaquen des de Rais, que el 45% de les persones enquestades han estat atacades o agredides i que el 57% pateixen problemes greus de salut. Arran d’aquest informe, s’ha signat un conveni amb la Generalitat i l’Ajuntament de València per a proporcionar 10 habitatges per a persones ‘sense sostre’. L’objectiu és arribar a les 100, segons l’associació.

Etiquetas
stats