eldiario.es

9

El rock de guitarres i la força poètica d'Arthur Caravan

La banda d'Alcoi captiva el públic de la música en valencià amb el seu talent creatiu

El rerafons intel·lectual que inspira el treball d'Arthur Caravan, amb referències surrealistes o dadaistes a partir del seu mateix nom, marca la personalitat d'aquesta banda d'Alcoi. Un grup que s'ha acostumat a guanyar els premis Ovidi Montllor amb cadascun dels discs que ha publicat, com ara Major propòsit, el seu darrer treball.

Un rock de guitarres amb ressonàncies culturals, sorgides d'una concepció complexa de les lletres i les composicions, fa de la música del grup alcoià, esguitada amb apunts electrònics, una proposta addictiva que guanya amb cada cançó en capacitat per a captivar un públic sensible al talent creatiu i la inspiració poètica.

Arthur Caravana protagonitza la tercera entrega de la sèrie de reportatges audiovisuals 'Cançons de prop', dedicada a la música en valencià, que eldiario.es publica amb el suport de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha