Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
ENCUESTA | El PP agota el impulso de la amnistía y cae su ventaja sobre el PSOE
El Gobierno de Ayuso reclama 400.000 euros a familiares de fallecidos en residencias
OPINIÓN | Si el Supremo lo imputa, el fiscal general debería recordar a Oltra

Miquel Ensenyat es dóna de baixa de Més per Mallorca després de 30 anys de militància

Miquel Ensenyat, al Parlament

Europa Press

0

El que va ser regidor, alcalde d'Esporles, president del Consell de Mallorca i diputat al Parlament Miquel Ensenyat s'ha donat aquest dilluns de baixa com a militant de Més per Mallorca i de l'agrupació local PAS-MÉS, després de 30 anys de militància.

Així ho ha comunicat Ensenyat, en un missatge publicat a la xarxa social Facebook, en què ha recordat que han estat 30 anys de militància, amb dos anys com a regidor, deu com a alcalde d'Esporles, quatre com a president del Consell de Mallorca, i quatre de diputat.

La raó esgrimida per l'històric militant per donar-se de baixa de Més per Mallorca i de l'agrupació local PAS-Més és que, en aquest moment, es troba “en una fase de canvi de cicle vital” i, per aquest motiu , ha assegurat “tenir la necessitat de tancar aquelles etapes que ja han passat, per començar noves lleugeres d'equipatge”.

Ensenyat ha assegurat voler fer aquest pas “de la millor manera possible, que és donant les gràcies” a totes les persones que durant tots aquests anys li “han demostrat suport i afecte” i a totes aquelles persones amb qui ha “pogut compartir durant aquests anys”.

Finalment, Ensenyat ha desitjat “molta sort i encerts a l'equip actual” de Més per Mallorca i PAS-Més, “en un moment en què és més necessari que mai, saba jove i renovada”. “Una fortíssima abraçada”, ha conclòs el seu missatge publicat a Facebook.

Etiquetas
stats