Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Catalunya Plural col·labora amb el passi gratuït de pel·lícules en la Setmana de la Poesia

El club de los poetas muertos

elDiario.es Catalunya

La Setmana de la Poesia també es pot experimentar a través del món audiovisual. No són poques les pel·lícules que han fet bascular el seu argument a l'entorn de les passions que aixeca aquest gènere literari. Des de Catalunya Plural col·laborem amb els Cinemes Girona de Barcelona en la projecció de quatre films durant la Setmana de la Poesia de Barcelona.

Es tracta de projeccions gratuïtes i, per tant, l'aforament és limitat. A tots els que hi vulguin assistir ens podeu escriure a redaccio@catalunyaplural.cat per confirmar assistència.

La primera pel·lícula que es projectarà serà Amor fou, el dimecres 13 de maig a les 20 h. El passi anirà acompanyat d'una taula rodona, a les 21.45 h, per abordar la relació entre la poesia i el suïcidi. De fet, la pel·lícula aborda lliurement el suicidi del poeta i un dels principals exponents del romanticisme alemany, Heinrich von Kleist, l'any 1811.

El dijous, 14 de maig, està previst el passi de Howl, pensat per a grups d'instituts, a les 10.30 h. El film repassa les circumstàncies que envolten el cèlebre poema Howl (Udol, en català), bandera de la trepidant Generació Beat.

El mateix dijous 14, al vespre (20 h), es passarà la també emblemàtica pel·lícula El club de los poetas muertos, El club de los poetas muertosuna història que pot fer descobrir el concepte carpe diem als joves. I per últim, està programat el passi de Remando al viento, divendres 15 de maig (20 h), que dóna vida als clàssics Lord Byron, Mary Shelley y Percy Bysshe Shelley.

Etiquetas
stats