Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez impulsa una regeneración que incluye una reforma del Poder Judicial
La fumata blanca de Sánchez: cinco días de aislamiento, pánico y disculpas al PSOE
Opinión - ¿Y ahora qué? Por Marco Schwartz

La Generalitat modifica i dona llum verda al projecte del tram del passeig marítim de la Vila Joiosa pendent d'executar

Tram sense executar del passeig de la platja Paradís de la Vila Joiosa.

Toni Cuquerella

0

La conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori està modificant el projecte de construcció del tram pendent del passeig marítim de la platja Paradís de la Vila Joiosa per tal “d'integrar el nou tram del passeig a l'entorn natural i que mantinga una uniformitat amb el tram de passeig de la platja ja executat”.

Així ho ha anunciat el director general de Costes, Ports i Aeroports, Vicente Martínez Mus, qui ha visitat junt amb l'alcalde de la Vila Joiosa, Marcos Zaragoza, la platja Paradís.

Aquesta iniciativa respon a la petició de l'Alcalde Marcos Zaragoza, que va sol·licitar a Martínez Mus que modificara i posara en marxa el projecte del tram pendent, de 500 metres de longitud aproximadament, en la visita a la Vila Joiosa el 16 de febrer passat.

 Ambdós també han visitat el port pesquer per comprovar les tasques d'asfaltat del tram del port al costat de la llotja de peix que han portat a terme la conselleria.

 Així mateix, l'Alcalde Marcos Zaragoza s'ha interessat per col·laborar amb la Generalitat Valenciana a la Càtedra Interuniversitària d'Economia Blava i promoció del sector maritimorecreatiu que comparteixen amb la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernández per tal de participar en investigacions i projectes .

Etiquetas
stats