Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

'Dones en Xarxa' promueve los derechos de las mujeres y apuesta por su empoderamiento usando las TIC. Cree en el potencial de internet para alcanzar la igualdad efectiva.

Mai seran les teves filles?

Krme Freixa

Als puters, producte de la societat patriarcal, els missatges que apel·len al fet que les dones prostituïdes podrien ser les seves mares, germanes o filles no els afecten perquè a ells els ha convençut el sistema que les dones que compren per a solaç dels seus penis són dones que van néixer diferents. Van néixer per ser putes. Les putes mai són dones dels seus entorns propers, ja s'encarreguen d'això els traficants que saben molt bé on i com repartir la mercaderia dones. Així per a aquest gran bordell del sud d'Europa la mercaderia procedeix d'Albània, Bulgària, Lituània i Romania, encara que també arriben de Nigèria, Colòmbia i República Dominicana. D'aquesta manera els puters les veuen com a productes exòtics i estranys, res a veure amb les dones del seu entorn. No hi ha empatia possible. Bé, no la hi havia. Ara la crisi ha creat més desigualtats de gènere i una pobresa a la qual algunes dones el sistema solament els deixa una sortida: la prostitució. Ara sí, puters, podeu trobar en els magatzems de mercaderia, anomenats bordells, o als carrers a les dones del vostre entorn. Podeu trobar la mercaderia dones semblant a les vostres mares, filles, àvies o germanes. Clar que enfront d'aquesta realitat, el sistema també ha creat defenses perquè el vostre cervell no reaccioni i seguiu fent cas al vostre penis perquè si no era així deixaríeu de consumir la mercaderia que els reporta abundants guanys.

D'entrada vivim en un sistema patriarcal que genera una violència estructural respecte a les dones que queda permanentment reflectida en els assassinats del terrorisme masclista que es duen a terme invocant l'amor i els preceptes de la misoginia de les religions. S'evidencia en un Parlament Europeu que decideix que el PIB dels països inclogui els guanys generats per la prostitució i es fa patent quan en els mitjans de comunicació solament se senten les veus d’aquelles qui diuen exercir la prostitució lliurement. Perfecte perquè en lloc de còmplice d'aquesta violència solament et percebis com aquest eufemisme anomenat “client”!

Pregunta't, puter, per què les veus de les dones traficades sempre són silenciades, per què “Operació Princesa” no és un best-seller i per què solament sents les veus de les mercaderies que diuen que ho fan perquè així tenen diners extres para els seus capritxos de noia jove o perquè és diners fàcils i ràpids i així guanyen molt més que en un “treball normal”,diuen, o perquè els agrada escoltar als homes i perquè gràcies a elles els homes poden practicar el sexe que no practiquen a casa, perquè sense elles i el seu “treball” hi hauria més violacions i una infinitat de meravelloses causes que solament es diuen per regalar les teves oïdes i que el teu penis segueixi funcionant. Pensa, puter, que qualsevol d'aquestes raons podrien ser les que, amb la crisi, una dona del teu entorn cregués que la prostitució és l'únic treball al seu abast.

I si penses que les teves filles mai podran ser-ho et deixo aquesta pregunta Sabies que els qui t'ofereixen la mercaderia dones utilitzen a “loverboys” per reclutar a adolescents europees? I les recluten entre adolescents simplement insegures de si mateixes, com tantes hi ha en qualsevol família. Insegures, perquè la nostra societat patriarcal els diu que el seu èxit està assegurat sempre que compleixin les exigències sexistes que semblen “el normal”.

I “el normal” és el resultat de la violència estructural del sistema social que segueix presentant a les dones com a objecte consumible.

Sobre este blog

'Dones en Xarxa' promueve los derechos de las mujeres y apuesta por su empoderamiento usando las TIC. Cree en el potencial de internet para alcanzar la igualdad efectiva.

Etiquetas
stats