Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L’Ajuntament de Gavà surt en defensa de Víctor Gibanel, el policia que va denunciar 'Ciutat Morta'

Víctor Gibanel (esq.), en un fragment censurat de 'Ciutat Morta', observa una manifestació per la reobertura del cas 4-F

David Guerrero

Víctor Gibanel, l’excap d’Informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona que va portar a la justícia la retirada dels cinc minuts del documental 'Ciutat Morta' on ell apareix, actualment és el cap de la policia local de Gavà.

L’Ajuntament ha emès un comunicat davant els comentaris d’indignació que ha aixecat l’emissió del documental assegurant que la feina de Gibanel a Gavà mereix “una valoració altament positiva”. L’alcaldessa socialista, Raquel Sánchez, diu que “no es desprèn cap raó objectiva per qüestionar la tasca de Víctor Gibanel com a cap de la Policia Municipal de Gavà” i indica que la feina l’està desenvolupant “amb màxima professionalitat i confiança”.

Tot i això, l’Ajuntament de Gavà, davant els dubtes que planteja el documental, considera que l’administració de Justícia hauria de valorar la possibilitat de reobrir el cas si hi ha indicis o proves que serveixin per aclarir definitivament els fets del 4 de febrer del 2006, quan l’actual cap de la policia local de Gavà era cap d’Informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Gibanel és cap de la Policia Local de Gavà des de principis de l’any passat després de desenvolupar tota la seva carrera professional a la Guàrdia Urbana de Barcelona, on va començar a treballar l’any 1984.

Etiquetas
stats