Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

El Bloc Salt afronta una nova data de desallotjament el proper dimecres

La façana del Bloc Salt el dia de l'anterior data de desnonament / CARLES PALACIO

elDiario.es Catalunya

La PAH de Girona ha anunciat que prepara la resistència a la nova data de desallotjament del Bloc Salt, que el Jutjat d'instrucció número 3 de Girona finalment ha autoritzat per al proper dimecres dia 27 de novembre a partir de les vuit del matí, a l'espera del que decideixi el Parlament sobre l'edifici.

Aquest dissabte les 14 famílies que hi viuen s'han reunit per prendre una decisió i han optat per seguir resistint. Marta Afuera, portaveu de la plataforma gironina, ha assegurat que l'ordre de desallotjament “és tan imminent que ens ha deixat parats”.

El proper dia 5 de desembre el Parlament votarà una proposta d'Esquerra, ICV-EUiA i les CUP que demana que es pari el desallotjament i que es reallotgi les famílies en pisos de la Sareb amb un lloguer social. El dilluns la PAH de Girona presentarà el la proposta al jutjat per demanar una pròrroga al desallotjament.

En cas de no aconseguir la pròrroga, els habitants del bloc fan una crida perquè totes les persones que s'hi vulguin solidaritzar passin la nit a l'edifici contigu, que s'obrirà a les sis de la tarda del proper dimarts 26.

Etiquetas
stats