eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

El Bloc Salt afronta una nova data de desallotjament el proper dimecres

Els habitants del bloc pretenen resistir un cop més, però confien en una pròrroga a l'espera de la decisió del Parlament al respecte.

- PUBLICIDAD -
FOTOGALERLÍA: La PAH resiste al desalojo del bloque de Salt. /CARLES PALACIO

La façana del Bloc Salt el dia de l'anterior data de desnonament / CARLES PALACIO

La PAH de Girona ha anunciat que prepara la resistència a la nova data de desallotjament del Bloc Salt, que el Jutjat d'instrucció número 3 de Girona finalment ha autoritzat per al proper dimecres dia 27 de novembre a partir de les vuit del matí, a l'espera del que decideixi el Parlament sobre l'edifici.

Aquest dissabte les 14 famílies que hi viuen s'han reunit per prendre una decisió i han optat per seguir resistint. Marta Afuera, portaveu de la plataforma gironina, ha assegurat que l'ordre de desallotjament "és tan imminent que ens ha deixat parats".

El proper dia 5 de desembre el Parlament votarà una proposta d'Esquerra, ICV-EUiA i les CUP que demana que es pari el desallotjament i que es reallotgi les famílies en pisos de la Sareb amb un lloguer social. El dilluns la PAH de Girona presentarà el la proposta al jutjat per demanar una pròrroga al desallotjament.

En cas de no aconseguir la pròrroga, els habitants del bloc fan una crida perquè totes les persones que s'hi vulguin solidaritzar passin la nit a l'edifici contigu, que s'obrirà a les sis de la tarda del proper dimarts 26.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha