Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

L'ANC prepara una Diada descentralitzada amb actes a Barcelona, Tarragona, Lleida, Berga i Salt

Jordi Cuixart (Òmnium) i Jordi Sánchez (ANC) en la presentació de la Diada

L'ANC i Òmnium Cultural han apostat enguany per celebrar la Diada de l'11 de setembre de manera “descentralitzada” amb un acte simultani en cinc escenaris diferents repartits per tot el territori català: Barcelona, Tarragona, Lleida, Berga i Salt. 

Ho han explicat aquest dimarts en roda de premsa el president de l'ANC, Jordi Sánchez, i el d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que han recordat que es tracta del cinquè any consecutiu que ambdues entitats uneixen els seus esforços per commemorar la Diada, i que esperen que la mobilització d'aquest 11 de setembre contribueixi a “culminar” el procés sobiranista.

Els escenaris escollits són el passeig Sant Joan de Barcelona, el de la Pau de Berga, el de Països Catalans de Salt, la Rambla Nova de Tarragona i la llera de riu Segre al seu pas per Lleida. Entre tots aquests punts, la concentració comptarà amb 44 trams, als quals els manifestants ja es poden apuntar amb l'objectiu que repartir-se i evitar aglomeracions en una sola localització.

El lema de la jornada serà A punt, no només perquè amb això els organitzadors volen reivindicar que l'independentisme està preparat per avançar cap a la República catalana, sinó també perquè amb el punt es dóna continuïtat a la fletxa, que va ser el símbol del 11S de 2015.

Etiquetas
stats