Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sandro Rosell convoca a la directiva del Barça per a presentar la seva dimissió pel cas Neymar

Sandro Rosell, president del FC Barcelona

elDiario.es Catalunya

Barcelona —

El president del FC Barcelona , Sandro Rosell, ha convocat una reunió de Junta Directiva extraordinària a les 18.00 hores per presentar la seva dimissió, segons informen diversos mitjans. Rosell pren aquesta decisió després que el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz acceptés dimecres passat a tràmit la querella d'un soci blaugrana contra el màxim mandatari per una presumpta apropiació indeguda en modalitat de distracció dins del cas Neymar.

El màxim dirigent blaugrana, que s'ha reunit dijous al matí d'urgència amb el nucli dur de la Junta Directiva, ha pres aquesta determinació com una de les vies de sortida a aquest procés que es preveu llarg i que acaba de començar, ja que el cas del fitxatge de Neymar podria acabar en judici i amb el president blaugrana imputat.

La decisió segons informen mitjans es prendrà per consens amb la seva Junta Directiva al complet, després de la trobada amb Antoni Rossich, i els seus vicepresidents Javier Faus i Josep Maria Bartomeu .

Bartomeu és el que més sona com a substitut de Rosell a la presidència blaugrana, segons les mateixes fonts. No obstant això, es mantindria en el càrrec fins al juny, data en què es convocarien noves eleccions. L'opció preferida de Rosell per concórrer als comicis en una candidatura continuista és Carles Vilarrubí, vicepresident de l'àrea social del Barça, segons El Periódico.

Han estat dies moguts a 'Can Barça' , i és que el que havia de ser un debat centrat en la remodelació del Camp Nou i el referèndum que tindrà lloc el 5 o 6 d'abril, es va convertir en judicial amb la sorprenent petició de Rosell a Ruz perquè acceptés a tràmit la querella, la posterior acceptació dimecres de la mateixa i consegüent desig del dirigent blaugrana que el cas es tramiti a l'Audiència de Barcelona.

Etiquetas
stats