eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Ni català ni italià: Colom era de Qatar

- PUBLICIDAD -

Els ciutadans i els turistes ho van descobrir fa uns dies. Cristòfor Colom no era ni català, ni espanyol, ni italià. Era de Qatar. Ho portava escrit a la pitrera de la samarreta amb què es va presentar en públic. Si els coloms (els animals) poden cagar-s’hi al damunt, ¿per què no podem col·locar-li una samarreta del Barça?, es van preguntar els responsables municipals del manteniment del monument. A més, si ens cauen al damunt 94.000 euros per unes quantes setmanes d’exhibició blaugrana, tot això que podrem passar després al Govern de la Generalitat quan ens demani un cop de mà, deurien afegir.

Qui paga no és la Qatar Foundation, que ja es deixa prou calers a la tresoreria de can Barça cada anualitat. Paga Nike, que tampoc no és ben bé una empresa nostrada, però ja se sap que fa temps que els administradors de la cosa pública accepten els diners vinguin d’on vinguin. Que hem de pagar el deute!

Total, que el descobridor de les amèriques ens ha donat un cop de mà als barcelonins per fer front a les limitacions pressupostàries que angoixen el consistori de la capital catalana. És, tanmateix, un precedent perillós. D’un costat, si a Xavier Trias ja el xiulaven quan anava al camp de l’Espanyol, ara encara ho faran més.

I, oberta la veda, que es vagi preparant La Moreneta. Els sobiranistes diran d’entrada que no, però si el regateig permet arribar a una bona xifra, acabaran cedint a la temptació. ERC acabarà donant-hi el vist-i-plau, adduint que Madrid ens roba. Oriol Junqueras li enviarà un tweet agressiu a Joan Herrera per recriminar-li-ho i Xavier Bru de Sala i Pilar Rahola defensaran que queixar-se que la Verge de Montserrat i el nano de la bola vesteixen de blaugrana és cosa de snobs, progres ressentits i federalistes desubicats.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha