eldiario.es

Menú

Xavier Trias considera una "equivocació tàctica" iniciar la fundació del nou partit amb l'elecció del nom

L'exalcalde de Barcelona Xavier Trias assegura que va ser una "equivocació tàctica" començar el congrés de Convergència intentant decidir un nom per al nou partit

"Primer has de definir el que és el partit i després discutir-ne el nom", diu Trias

- PUBLICIDAD -
Trias ve una "tontería" nombres propuestos y cree que la cúpula se "equivocó"

Trias veu una "ximpleria" els noms proposats. EFE

El XVIII congrés de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va acabar aquest divendres la seva primera jornada de refundació enfrontada pel nou nom. Cap de les dues propostes presentades, 'Més Catalunya' i 'Catalans convergents', guardades fins llavors, va agradar i va provocar una allau de crítiques internes.

L'exalcalde de Barcelona Xavier Trias, encarregat de dir adéu al partit quadragenari, ha assegurat aquest dissabte que va ser una "equivocació tàctica": "Primer has de definir el que és el partit i després discutir-ne el nom", ha declarat a El Suplement de Catalunya Ràdio. L'exalcalde ha reconegut que la reacció "va ser tremenda" i que a més els dos noms proposats per al nou partit van ser percebuts com "una tonteria".

Trias ha confessat que a ell no li agrada cap de les dues propostes i que preferiria que el nom inclogués la paraula "Convergència". "No ens hem d'avergonyir d'aquesta paraula. S'han comès errors molt greus però seria absolutament injust no tenir clar que hem fet un trajecte espectacular ", ha dit.

Després del rebuig d'aquest divendres a les opcions proposades, es va anunciar la creació d'una comissió específica amb l'objectiu de decidir un nom al llarg del congrés que se celebra aquest cap de setmana a Barcelona.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha