Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Cinc veïns de Sant Cugat entre les víctimes de l'accident

Moment de la concentració davant de l'ajuntament de Sant Cugat / Cugat.cat

elDiario.es Catalunya

Sant Cugat és una de les poblacions especialment afectades per l'accident de l'avió de Germanwings als Alps, amb cinc veïns de la població que hi viatjaven, com recull Cugat.cat. Es tracta de dos treballadors de l'empresa Delphi i una alumna de l'escola Santa Isabel amb la seva mare i la seva àvia. El municipi s'ha sumat al record de les víctimes amb minuts de silenci davant de l'ajuntament, de l'entitat municipal de Valldoreix i de la planta de Delphi. Representants polítics i socials han participat a les diverses concentracions.

Entre les víctimes es troben una alumna de sisè de primària de l'escola concertada Santa Isabel, la seva mare i la seva àvia. Fonts de l'AMPA de l'escola han confirmat a Cugat.cat la pèrdua i afirmen que la família havia agafat el vol per fer un desplaçament familiar. L'estudiant i la mare eren veïnes de Sant Cugat. Treballadors del centre han explicat que l'escola viu en un clima de consternació després de conèixer la notícia a primera hora de la tarda d'aquest dimarts. La direcció de l'escola emetrà en les properes hores un comunicat.

Delphi ha confimat que les altres víctimes eren el director de Recursos Humans i un treballador de la secció de muntatge i delegat sindical de la UGT, que volaven a Alemanya per assistir a una reunió del comitè internacional de la companyia. Fonts de l'empresa han manifestat el condol cap a les famílies dels treballadors desapareguts i de la resta de víctimes. Les banderes ubicades a l'edifici de la multinacional onegen a mitja asta, com recull el mitjà local.

Els treballadors de Delphi també han fet cinc minuts de silenci aquest dimecres en record de les víctimes, entre les quals hi havia dos empleats de la planta. Els treballadors de la resta de plantes de Delphi a l'Estat espanyol i algunes d'europees també han fet actes de record pels desapareguts.

Etiquetas
stats