Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

ERC saluda el nou partit de Colau: “La sobirania més social és la nacional”

Junqueras reivindica la unitat d'acció del Govern i a societat pel referèndum

EFE Barcelona

ERC ha donat la benvinguda al nou partit d'Ada Colau instant-los a què no tinguin “dubtes ni por” a l'hora de defensar la sobirania de Catalunya. Ha estat el líder d'ERC a Barcelona, Alfred Bosch, qui ha llançat aquest missatge als comuns, que aquest dissabte funden el seu nou partit, que aposta per una sobirania compartida de Catalunya. “La sobirania més social és la nacional, perquè és la que obre la porta a les altres”, ha resolt Bosch.

“Avui es presenta un partit, d'esquerres, sobiranista, feminista i de canvi. Els diem benvinguts a ERC”, ha afegit el portaveu adjunt d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, fidel al seu estil irònic.

Aquestes declaracions les han formulat en el marc de la celebració de la 'Festa de la República' que ha celebrat ERC al Parc de la Ciutadella de Barcelona. El líder del partit, Oriol Junqueras, ha reivindicat durant l'acte la unitat d'acció al Govern, al Parlament i en els ens locals, així com en la societat, per aconseguir que el referèndum d'autodeterminació tiri endavant a Catalunya.

“Si actuem de manera conjunta i coordinada, si a cada decisió del Govern correspon una mobilització de la nostra societat, sens dubte guanyarem”, ha assenyalat Junqueras durant la Festa de la República. “A partir d'ara, en els següents dies, setmanes i mesos immediats cada acció ha de ser una acció conjunta per fer possible i una realitat aquest referèndum”, ha subratllat.

En el marc d'aquesta celebració també han intervingut els consellers de Justícia i Agricultura, Carles Mundó i Meritxell Serret, que han desgranat algunes de les polítiques que està portant a terme el govern català, tant a nivell intern com internacional.

Etiquetas
stats