Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

TV3 es veurà forçada a compensar la Diada amb una tarda d'entrevistes als no independentistes

La CCMA ofrece un espacio el domingo con los partidos que no van a la Via Lliure

Europa Press

Barcelona —

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha ofert als partits no adherits a la mobilització de la Via Lliure emetre un espai informatiu amb entrevistes als seus representants, que s'emetria aquest diumenge amb la mateixa durada i franja horària que la manifestació, ha informat l'ens públic en un comunicat.

Amb això, la CCMA dóna compliment a la resolució de la Junta Electoral Central (JEC), que va acceptar aquest dijous parcialment el recurs de PP i PSC, que consideraven aquesta convocatòria un acte electoral i van demanar prohibir la seva retransmissió. La CCMA proposa aquest espai que, com la Via Lliure de la Meridiana, serà retransmès en un dia festiu i simultàniament per TV3 i Catalunya Ràdio.

La corporació de mitjans públics ha informat que l'emissió de la manifestació aquest divendres en directe està garantida, es tracta d'un acte d'interès per l'audiència i que ha tingut durant els últims anys un seguiment informatiu especial per part dels mitjans públics, però també privats, d'àmbit nacional i internacional.

“TV3 i Catalunya Ràdio garanteixen avui aquest dret amb una transmissió en la qual es donarà informació veraç i rigorosa”, ha conclòs la CCMA.

Etiquetas
stats