Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

García Albiol culpa “el multiculturalisme” de la matança de París

Missatge de García Albiol a Facebook

elDiario.es Catalunya

Portava massa dies callat. El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, s'ha desfogat a Facebook sobre els atacs terroristes a París i ho ha fet assenyalant un culpable: “El multiculturalisme”. Al costat d'una foto de dones cobertes, Albiol escriu “sense cap tipus de complex” el que introdueix com “la meva visió sobre el que està passant a Europa”.

Albiol ho resumeix ràpid i amb un sol argument: “Un dels principals problemes que té Europa i Occident és el multiculturalisme”, que suposa, segons la seva visió, “garantia de guetos, inadaptació i conflictes”. Després, Albiol afirma defensar la “pluralitat”, que defineix així: “Pluralitat significa que qui vingui al nostre país pot mantenir els seus costums d'origen, sempre que aquestes siguin compatibles amb els valors i lleis que tenim a Occident. I a qui no li agradi ... A casa seva”.

El líder parlamentari del PP ja assumeix que els “bonistes es llançaran a la crítica ferotge” degut a les seves opinions. No és la primera vegada que Albiol mostra els seus tics xenòfobs, que li van valer passar pels jutjats quan era alcalde de Badalona.

Etiquetas
stats