Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Arranca a Borriana l'Arenal Sound més multitudinari

Una imatge de l'última edició del festival Arenal Sound

EFE

València —

Aquest dimarts arranca a Borriana l'Arenal Sound, les expectatives del qual consisteixen a rebre uns 60.000 assistents diaris de l'1 al 6 d'agost, la qual cosa confirma que es tracta d'un dels festivals més multitudinari d'Espanya.

El dispositiu de seguretat davant un esdeveniment com a est ha augmentat, tant dins com fóra del recinte, i inclou restriccions de trànsit en diverses de les zones del festival.

Els escenaris principals, que l'any passat van ser desplaçats a diversos quilòmetres pel conflicte generat per les denúncies veïnals per les molèsties, una situació que va arribar a posar en dubte la continuïtat del festival a Borriana, tornen a situar-se en el port i al costat de la platja.

A partir de primera hora de la vesprada comença el festival que en la jornada d'aquest dimarts té previstes les actuacions de Coasts, Sexy Zebras, Ramón Mirabet, Sandro Ávila, Bearoid, Marlon i Rural Zombies.

Sobre este blog

Etiquetas
stats