eldiario.es

9

Arranca a Borriana l'Arenal Sound més multitudinari

Amb unes previsions de 60.000 assistents diaris, el festival torna a l'emplaçament que va haver d'abandonar en l'última edició

Un operativo de 900 personas, un 21 % más, velará por la seguridad del Arenal

Una imatge de l'última edició del festival Arenal Sound EFE

Aquest dimarts arranca a Borriana l'Arenal Sound, les expectatives del qual consisteixen a rebre uns 60.000 assistents diaris de l'1 al 6 d'agost, la qual cosa confirma que es tracta d'un dels festivals més multitudinari d'Espanya.

El dispositiu de seguretat davant un esdeveniment com a est ha augmentat, tant dins com fóra del recinte, i inclou restriccions de trànsit en diverses de les zones del festival.

Els escenaris principals, que l'any passat van ser desplaçats a diversos quilòmetres pel conflicte generat per les denúncies veïnals per les molèsties, una situació que va arribar a posar en dubte la continuïtat del festival a Borriana, tornen a situar-se en el port i al costat de la platja.

A partir de primera hora de la vesprada comença el festival que en la jornada d'aquest dimarts té previstes les actuacions de Coasts, Sexy Zebras, Ramón Mirabet, Sandro Ávila, Bearoid, Marlon i Rural Zombies.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha