eldiario.es

9

València, de moment

Conclusions d’una jornada professional d’intercanvi en pràctiques urbanes per afrontar el més urgent, més propi, més quotidià i més immediat

El Portal de Belén / La Ciutat Construïda

El Portal de Belén / La Ciutat Construïda

Un número creixent d’equips, empreses i col·lectius de l’urbanisme en el sentit més ampli afrontem la nostra dedicació professional a peu de carrer i de manera transdisciplinària. Malgrat això, no disposem pràcticament d’espais formals d’intercanvi.

Per això, des de La Ciutat Construïda vam plantejar una jornada de treball a Las Naves, Espai d’Innovació i Creació per mirar-nos a la cara i analitzar de manera crítica la nostra tasca professional en l’entorn que treballem, habitem i transformem: la ciutat de València.

Analitzàrem conjuntament les dinàmiques més rellevants en la València del present, identificant límits i desafiaments en l’urbanisme.

Superant plans i estratègies a llarg termini que no acaben d’arribar mai, ens fixàrem en allò més urgent, més propi, més quotidià i més immediat.

Els equips participants en aquesta primera jornada oberta foren: Carpe Via, Crearqció, El Fabricante de Espheras, Fent Estudi, GA-Valencia, Grup Sociograma, Letra Salvaje, Mezcla, Mixuro, WAP ValènciaPAM i d’altres professionals a títol individual.

Un moment de la jornada professional 'València, de moment'

Un moment de la jornada professional 'València, de moment'

Este es un vídeo-resum de la jornada:

València, de moment from LCC on Vimeo.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha