eldiario.es

9

València, de moment

Conclusions d’una jornada professional d’intercanvi en pràctiques urbanes per afrontar el més urgent, més propi, més quotidià i més immediat

El Portal de Belén / La Ciutat Construïda

El Portal de Belén / La Ciutat Construïda

Un número creixent d’equips, empreses i col·lectius de l’urbanisme en el sentit més ampli afrontem la nostra dedicació professional a peu de carrer i de manera transdisciplinària. Malgrat això, no disposem pràcticament d’espais formals d’intercanvi.

Per això, des de La Ciutat Construïda vam plantejar una jornada de treball a Las Naves, Espai d’Innovació i Creació per mirar-nos a la cara i analitzar de manera crítica la nostra tasca professional en l’entorn que treballem, habitem i transformem: la ciutat de València.

Analitzàrem conjuntament les dinàmiques més rellevants en la València del present, identificant límits i desafiaments en l’urbanisme.

Superant plans i estratègies a llarg termini que no acaben d’arribar mai, ens fixàrem en allò més urgent, més propi, més quotidià i més immediat.

Els equips participants en aquesta primera jornada oberta foren: Carpe Via, Crearqció, El Fabricante de Espheras, Fent Estudi, GA-Valencia, Grup Sociograma, Letra Salvaje, Mezcla, Mixuro, WAP ValènciaPAM i d’altres professionals a títol individual.

Un moment de la jornada professional 'València, de moment'

Un moment de la jornada professional 'València, de moment'

Este es un vídeo-resum de la jornada:

València, de moment from LCC on Vimeo.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha