Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
CRÓNICA | El PSOE muta del alivio al desánimo, por Esther Palomera
INVESTIGACIÓN | La Policía espió a dos colectivos sociales madrileños
OPINIÓN | '¿Hasta dónde quiere llegar Sánchez?', por Neus Tomàs

Centenars de policies blinden la manifestació del 9 d'Octubre i eviten que els ultres rebenten la marxa

El cordó policial manté controlats els ultres d'extrema dreta.

Carlos Navarro Castelló / Sergi Pitarch / Borja Ramírez

L'ampli dispositiu policial desplegat la vesprada d'aquest dimarts a València per a evitar altercats com els protagonitzats per l'ultradreta l'any passat durant el 9 d'Octubre ha aconseguit evitar incidents. El desplegament ha sigut supervisat pel delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, a peu de carrer.

Desenes de policies han mantingut separada una primera manifestació de l'extrema dreta de nodrits grups de manifestantes que s'incorporaven a la marxa convocada per la Comissió 9 d'Octubre, formada per organitzacions i partits d'esquerra, que té previst arrancar a les 19.00 hores.

Així, en aquest primer punt conflictiu no s'han registrat incidents remarcables.

Al mateix temps, en un habitatge del número 19 del carrer de Xàtiva han aparegut persones amb passamuntanyes recolzades en els finestrals i balconades.

Mentre, els grups d'extrema dreta vinculats a Espanya 2000 s'han concentrat a la plaça de Sant Agustí, però la Policia els manté controlats. Hi ha hagut fins i tot una xicoteta càrrega quan alguns han intentat trencar el cordó policial que bloquejava aquesta concetració no comunicada a la Delegació del Govern.

Es calcula que la Delegació del Govern ha mobilitzat uns 1.500 agents de València i de la resta d'Espanya, encara que les xifres no són oficials, ja que no ofereix dades concretes dels seus dispositius.

Etiquetas
stats