Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Els iaioflautes celebren el seu segon aniversari ocupant la Subdelegació del Govern

Los yayoflautas han ocupado la subdelegación del Gobierno en Cataluña. /ENRIC CATALÀ

Enric Català (fotos)

Barcelona —

Els iaioflautes han tornat a fer una de les seves entremeliadures aquest matí. Una vintena d'aquests veterans activistes han ocupat des de les 12 h fins les 14h la seu de la Subdelegació del Govern a Catalunya, al passeig Sant Joan de Barcelona, mentre unes quaranta persones més del col·lectiu els donava suport des de l'exterior. Aquesta acció ha coincidit amb el segon aniversari del naixement dels iaioflautes, que va sorgir arran del moviment 15-M.

L'ocupació tenia com a objectiu mostrar el seu rebuig a la retallada de les pensions. “Per les pensions de les nostres filles i netes!”, han proclamat en un comunicat, on explicaven que aquesta acció és el “segon avís” al Govern central, després que el 31 de setembre ja van ocupar un edifici de la Seguretat Social amb el mateix propòsit.

Els iaioflautes han negociat una entrevista amb el subdelegat del Govern, però finalment els ha atès un altre administratiu, al qual li volen traslladar el seu malestar. Al seu manifest, sentenciaven: “Volem que dimiteixin. Tant la Generalitat com el Govern central. Per això tornem a cridar a la mobilització”.

Etiquetas
stats