Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Fernández (CUP) donarà a Can Vies els diners de la indemnització per agressions policials

David Fernández

“Doncs sí. Jordi Arasa també reconstruirà Can Vies. Amb els 210 euros d'indemnització de la sentència”. Amb aquest tuit ha anunciat David Fernández, portaveu de la CUP al Parlament, que el subinspector dels Mossos d'Esquadra Jordi Arasa contribuirà indirectament a la rehabilitació del centre social okupat de Sants.

La quantia de la multa que el mosso ha de pagar a Fernández, de 210 euros, per haver-li copejat durant el desallotjament del 15-M a plaça Catalunya el maig de 2011, anirà íntegrament al projecte de micromecenatge impulsat per la reconstrucció del centre social, que ja porta recaptats 55.000 dels 70.000 euros necessaris.

El sotsinspector Arasa va ser condemnat la setmana passada per l'Audiència de Barcelona per una falta de lesions doloses per colpejar repetidament amb la porra a l'ara diputat de la CUP, en una actuació que el jutge va considerar “desproporcionada” i que incomplia els protocols d'actuació policial.

Malgrat la sentència, Arasa segueix exercint de mosso a les ordres de la Conselleria d'Interior de la Generalitat. Hores després de la seva condemna el responsable d'Interior Ramon Espadaler va descartar apartar-lo del cos de Mossos o obrir-li un expedient en considerar que Arasa “té una llarga trajectòria de servei i vocació”.

Etiquetas
stats