Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Colau considera “incompatible” negociar amb els treballadors de TMB si mantenen la vaga

Colau reclama als treballadors de TMB que desconvoquin la vaga

elDiario.es Catalunya

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, considera incompatible la vaga dels treballadors del metro amb seure a negociar amb ells. Així ho ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què ha reclamat als vaguistes que desconvoquin les aturades programades pels dies 22 i 24 de febrer, coincidint amb el Mobile World Congress, per poder formar una taula de negociació.

“Tenim tota la disposició a negociar, el que sap greu és que s'hagi anat directament a convocar una vaga, quan tothom sap que una vaga és incompatible amb una taula de negociació”, ha assegurat l'alcaldessa. Colau ha assegurat que el seu ajuntament és “el primer interessat” a millorar les condicions dels treballadors del TMB i en què els dos actors del conflicte se seguin per arribar a un acord.

Els treballadors del metro de l'empresa de transport municipal TMB reclamen que es renegociï el conveni col·lectiu, vençut el passat 1 de gener. Després de quatre anys amb el sou congelat, reclamen pujades salarials i que es facin públics els sous dels seus directius, tal com obliga la llei de Transparència.

Etiquetas
stats