Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

El diari Ara fitxa la cap de premsa de Mas-Colell com a nova directora

Esther Vera escolta unes declaracions als periodistes del conseller Mas-Colell al Parlament

elDiario.es Catalunya

El diari Ara ha nomenat la periodista Esther Vera nova directora del diari en substitució de Carles Capdevila. Vera era la cap de premsa del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, des del gener de l'any 2011. El cessament a petició pròpia de Vera com a “assessora especial” del conseller d'Economia va ser publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) aquest dijous.

Segons ha informat l'Ara aquest divendres, la designació de Vera ha estat acordada per unanimitat pel consell d’administració i el consell editorial del diari, i la seva incorporació es farà efectiva el proper 4 de gener.

Nascuda a Badalona el 1967, Esther Vera és periodista i politòloga. Abans de ser directora de l'Ara i cap de premsa de Mas-Colell, Vera va ser delegada a Catalunya de la cadena CNN+ i dels informatius del canal Cuatro des del 2004 fins al 2011. Del 2000 al 2004 va treballar a TV3, i abans havia exercit cinc anys de corresponsal del diari Avui a Wahsington i París. Al llarg de la seva trajectòria professional també ha col·laborat amb diversos mitjans, com el diari El País.

El diari Ara va néixer l'any 2010. Un dels seus accionistes és l'empresari Ferran Rodés, conseller delegat del grup Havas –cinquena empresa mundial de màrqueting-, conseller delegat de la constructora Acciona i president del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible (CADS) de la Generalitat. També n'és accionista Artur Carulla, president del holding familiar Agrolimen i hereu del fundador de Gallina Blanca. El 28 de novembre de 2015, coincidint amb el cinquè aniversari del rotatiu, el que havia estat el director del diari des del seu inici, Carles Capdevila, va deixar la direcció per passar a ser director-fundador del rotatiu.

Etiquetas
stats