eldiario.es

Menú

García Albiol culpa "el multiculturalisme" de la matança de París

El líder del PP a Catalunya es desfoga a Facebook contra la immigració: "Els bonistes es llançaran a la crítica ferotge"

Recupera el perfil de García Albiol, el candidat xenòfob

- PUBLICIDAD -
Mensaje de García Albiol en Facebook

Missatge de García Albiol a Facebook

Portava massa dies callat. El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol,  s'ha desfogat a Facebook sobre els atacs terroristes a París i ho ha fet assenyalant un culpable: "El multiculturalisme". Al costat d'una foto de dones cobertes, Albiol escriu "sense cap tipus de complex" el que introdueix com "la meva visió sobre el que està passant a Europa".

Albiol ho resumeix ràpid i amb un sol argument: "Un dels principals problemes que té Europa i Occident és el multiculturalisme", que suposa, segons la seva visió, "garantia de guetos, inadaptació i conflictes". Després, Albiol afirma defensar la "pluralitat", que defineix així: "Pluralitat significa que qui vingui al nostre país pot mantenir els seus costums d'origen, sempre que aquestes siguin compatibles amb els valors i lleis que tenim a Occident. I a qui no li agradi ... A casa seva".

Mensaje de García Albiol en Facebook

El líder parlamentari del PP ja assumeix que els "bonistes es llançaran a la crítica ferotge" degut a les seves opinions.  No és la primera vegada que Albiol mostra els seus tics xenòfobs, que li van valer passar pels jutjats quan era alcalde de Badalona.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha